Jump to content
    217.156.22.61:27015
    SkillNet | De_Dust2
    skillnet.rs
    SkillNet | TeamSpeak3

Obavestenja

• DONATIONS

U koliko želite pomoći našoj zajednici, možete donirati putem Paypala ili kartice. Za nastavak kliknite na Read More

ᴅᴏɴᴀᴛɪᴏɴꜱ Read more

mrtwakz0rfromBCH

Members
  • Content Count

2
  • Last visited

• Days Won

2

mrtwakz0rfromBCH last won the day on May 5

mrtwakz0rfromBCH had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

1. Dve glave kroz zid u razmaku od nekoliko rundi :) de_dust20003.bmp de_dust20007.bmp
  2. Cao svima, zovem se Darko, pre nekih mesec dana odprilike sam počeo da igram na vašem public serveru... Skoro svaki dan po nekoliko sati, koliko imam vremena... Dali kad sam slobodan ili posle posla... 1.6 igram baš, baš dugo... Sa nekim pauzama od po nekoliko godina... Od 2016 god nisam igrao pa sve do ove godine, čak i nemam svoj komp, igram sa ženinog, koji je slab čak i za 1.6... E, sada... Nisam pratio dali se još igraju clan war-ovi,mix-evi i slično... Voleo bi još malo da osetim čar igranja... I da zabatalim na kraju, ipak mi je 37 god... Igrao sam na dva lan turnira, osnivač sam klana BechmenCrewHell (2010 god) koji iza sebe ima mnogo, mnogo osvojenih online liga... I mnogo ima pobeda... I prošlo je dosta kvalitetnih igrača kroz klan... Kao i jedan sam od osnivača klana RandomShit... Tako ako ima neki klan ili kombinaciju za mix, neka me kontaktira... Non Steam sam igrač trenutno... Dok ne popravim fps... 🙂