mrtwakz0rfromBCH 2 Posted April 27 Cao svima, zovem se Darko, pre nekih mesec dana odprilike sam počeo da igram na vašem public serveru... Skoro svaki dan po nekoliko sati, koliko imam vremena... Dali kad sam slobodan ili posle posla... 1.6 igram baš, baš dugo... Sa nekim pauzama od po nekoliko godina... Od 2016 god nisam igrao pa sve do ove godine, čak i nemam svoj komp, igram sa ženinog, koji je slab čak i za 1.6... E, sada... Nisam pratio dali se još igraju clan war-ovi,mix-evi i slično... Voleo bi još malo da osetim čar igranja... I da zabatalim na kraju, ipak mi je 37 god... Igrao sam na dva lan turnira, osnivač sam klana BechmenCrewHell (2010 god) koji iza sebe ima mnogo, mnogo osvojenih online liga... I mnogo ima pobeda... I prošlo je dosta kvalitetnih igrača kroz klan... Kao i jedan sam od osnivača klana RandomShit... Tako ako ima neki klan ili kombinaciju za mix, neka me kontaktira... Non Steam sam igrač trenutno... Dok ne popravim fps... 🙂 1 Share this post Link to post Share on other sites
bAKURA 25 Posted April 28 Dobro nam došao želimo vam dobru i ugodnu igru Da postoji mesto gdje se igraju mixevi na našem teamspeaku3 IP: skillnet.rs Ako sta bude trebalo mozes da se javis 1 Share this post Link to post Share on other sites