Jump to content
    217.156.22.61:27015
    SkillNet | De_Dust2
    skillnet.rs
    SkillNet | TeamSpeak3

Obavestenja

• DONATIONS

U koliko želite pomoći našoj zajednici, možete donirati putem Paypala ili kartice. Za nastavak kliknite na Read More

ᴅᴏɴᴀᴛɪᴏɴꜱ Read more
Sign in to follow this  
MuRga

Admin

Recommended Posts

Vaš nick ⱮųŘгą
Vaš SteamID :STEAM_0:1:896984814
Koliko imate godina :28
Koliko ste aktivni :Mogu biti konstantno na server
Koliko imate sati igre na serveru  (Min 50h)  (za proveru sati na ovom linku  https://www.gametracker.rs/server_players/185.119.91.213:27018/:109 h 
Vreme kada najčešće posećujete server :preko dana budem 5-6h uvece znam ostati cak do 5h ujutro 
Iskustvo (1-10) : 8
Koristiš li TeamSpeak3
: Da
Da li ste u stanju da boost server preko Gametracker.rs 3-4x mesecno?(minimum 2x obavezno) ili poslati 5- 10 e mesecno preko paypal: Nikakav problem

Da li ste negde bili admin? (navedite ime/na servera ako jeste) :Par puta bio sam pravila itd sve laganica ❤️

Razlog zasto želite da budete deo našeg Team-a :Pa ekipa ste sto je je sviđa mi se pa voleo bih biti Admin i naravno pomoci sta god treba

- minus za sada
Poradi na ponasanju, cesto umes da opsujes, prozivas igrace da gutaju, laguju, nemaju fles i tako dalje. A i sam si se uverio da je na serveru odlicna anticit zastita, kao i da su postavke servera, odlicne i da je neki eventualni lag samo do trenutnog neta (kao na primer sto tebi skoci ping i do 500 kada ti laga). Uzivaj, pucaj, budi primeran pa cemo pricati na temu admina, za sada, ne. Svakako ces mnogo lakse, brze i bolje nauciti da pucas bez admina, ne treba ti ta obaveza, kad vec mozes uzivati. 🙂
Pozzz 🙂

• Like 1

pricas mi o ponasanju ? finoo popravi ga dobro si se sjetio toga druga stvar lag flesh mnogi ce se sloziti sa mnom kao sto i leks da ne stvaram pricu dugu sada 
moja psovka je izrecena u pisanju da sam opsovoa samo hleb to nije tvoja stvar ti nisi bog da sudis nekom kontam sta je rec hoces da budes bar u cs ako ne u javi izvini ne pali ti to kod mene 
sto se mene tice i antistita zastite za razliku od nekih ja igram sovj gam i cist sam kao uvek igram mjesec dana na vasem server bolje igram nego pola vas tamo jbg brzo ucim 😄
kako sam vec reko iz pocetka smo startovali ja i ti loše kontam ali ja sam ovakav takav i mnogo volim ljude koji se ponasaju kao ti strasno ih obozavam pa zato ne mozemo naci ja i ti tu neku sredinu jbg popravi se mozda bi ja prema tebi bio drugaciji uzivaj 

• Sad 1

Moj komentar je bio apsolutno dobronameran, zao mi je sto ga lose tumacis. Prosto, pravila servera su takva i treba da se postuju, na to se odnosilo to psovanje. 

• Like 1

tko je pametan citat ce između redova sta sam ja hteo da ti kazem ali lose vidis ne trudis se jer kao sto sam reko nismo na pcoetku fino startovali kao sto sam reko nazivas i leks bot camp itd covek izmislio cs za tebe to je iskreno od mene a ti to znas i sam meni govoris đaba 12 godina knife svestan si i sa povezom na oci sto se toga tice ♥jel moram o tome? ti zelis biti vitez u svemu? daj drug uzivaj  iskreno nije problem admin nego tvoje ponasanje i ( kurcenje ) prema meni i pokazivanje nekog stava jbg kod mene ti to nece prijatelju tako lahko dobar si nisi loš samo zatvori ovu temu zakljucaj 😉

• Like 1
  • Sad 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this