Jump to content
    217.156.22.53:27015
    SK - SKILLNET [since 2022]
    skillnet.rs
    SkillNet | TeamSpeak3

Obavestenja

• DONATIONS

U koliko želite pomoći našoj zajednici, možete donirati putem Paypala ili kartice. Za nastavak kliknite na Read More

ᴅᴏɴᴀᴛɪᴏɴꜱ Read more
Sign in to follow this  
Kojota

Zasto ban svake nedelje

Recommended Posts

Zdravo momci, danas sam uso posle 1mesec u serveru jer sam bio banovan 'Sad ce biti sexa' mi je lepo sve objasnio zbog cega bi mogao da budem banovan i ako se desi opet da se obratim na forumu pa evo igram 3 sata na serveru izadjem kad ocu opet da udjem (isti dan) pise mi  da sam banovan i posle 1meseca opet mogu igrati a (ne pisem nista ne kempam ne stoim u bazi nisam afk) tako da hocu da mi objasnite za sta ja to dobijem svaki put ban kad se uklucim ?

6 minutes ago, Kojota said:

Connecting to 217.156.22.61:27015...
You have been banned from this server

Edited by Kojota

Vaš nick koji ste korisili kad ste banovani :Kojota
Na kojem ste serveru Banovani :SK-Skillnet
Vaš SteamID :neznam 
Ime admina koji Vas je banovao :I to neznam
Vreme bana :1 mesec
Dokaz(slika/video) :Nemam
Vaše mišljenje o situaciji :Nemam mislenje udjem dobijem ban cekam 1mesec da opet udjem za da dobiem ban neznam sta reci a bas gotivim server bas mi je drag

Na osnovu informacija koje si mi pružio i detaljne provere, nisi banovan, a nisi bio banovan ni predhodnog puta. Informacije koje si prosledio su nepotpune i očigledno netačne, jer da si bio banovan vremenski kako si rekao za prošli ban, morao bi da postoji ss (screenshoot), koji ti nisi dostavio ni tada, a ne dostavljaš ni sada. Razlog zašto ne možeš ući na server, koji si izneo da je razlog, da si banovan, nije istinit, jer dokaza o banu nema, niti si ih ti izneo. Iz kog tačno razloga ne možeš ući na server ne znam, jer si odlučio da nam ne dostaviš nikakve slike, demo-e, dokaze koji podkrepljuju to što pričaš, a pritom se nisi ni potrudio da se snađeš i dostaviš podatke koje sam ti tražio za unban, iako sam ti ostavio video uputstvo da ti olakšam. Mogu biti razne poruke koje dobiješ kada se probaš konektovati na server, ali ta da si banovan nije sigurno, jer dokaza za to nema, a moraju postojati. Ukoliko želiš da igraš na našem serveru i dalje, ja te molim da lepo dostaviš sve traženo i navedeš tačne i istinite podatke koje dobiješ u pokušaju konekcije na naš server, u suprotnom, tema je zatvorena.

• Like 1