Kojota 0 Posted January 14 Zdravo momci, danas sam uso posle 1mesec u serveru jer sam bio banovan 'Sad ce biti sexa' mi je lepo sve objasnio zbog cega bi mogao da budem banovan i ako se desi opet da se obratim na forumu pa evo igram 3 sata na serveru izadjem kad ocu opet da udjem (isti dan) pise mi da sam banovan i posle 1meseca opet mogu igrati a (ne pisem nista ne kempam ne stoim u bazi nisam afk) tako da hocu da mi objasnite za sta ja to dobijem svaki put ban kad se uklucim ? Share this post Link to post Share on other sites
Kojota 0 Posted January 14 (edited) 6 minutes ago, Kojota said: Connecting to 217.156.22.61:27015... You have been banned from this server Edited January 14 by Kojota Share this post Link to post Share on other sites
Sad ce biti sexa 11 Posted January 14 Vaš nick koji ste korisili kad ste banovani : Na kojem ste serveru Banovani : Vaš SteamID : Ime admina koji Vas je banovao : Vreme bana : Dokaz(slika/video) : Vaše mišljenje o situaciji : Demou upload na : https://www.sendspace.com/ SS upload na : https://imgur.com/upload Share this post Link to post Share on other sites
Kojota 0 Posted January 14 Vaš nick koji ste korisili kad ste banovani :Kojota Na kojem ste serveru Banovani :SK-Skillnet Vaš SteamID :neznam Ime admina koji Vas je banovao :I to neznam Vreme bana :1 mesec Dokaz(slika/video) :Nemam Vaše mišljenje o situaciji :Nemam mislenje udjem dobijem ban cekam 1mesec da opet udjem za da dobiem ban neznam sta reci a bas gotivim server bas mi je drag Share this post Link to post Share on other sites
Sad ce biti sexa 11 Posted January 15 Na osnovu informacija koje si mi pružio i detaljne provere, nisi banovan, a nisi bio banovan ni predhodnog puta. Informacije koje si prosledio su nepotpune i očigledno netačne, jer da si bio banovan vremenski kako si rekao za prošli ban, morao bi da postoji ss (screenshoot), koji ti nisi dostavio ni tada, a ne dostavljaš ni sada. Razlog zašto ne možeš ući na server, koji si izneo da je razlog, da si banovan, nije istinit, jer dokaza o banu nema, niti si ih ti izneo. Iz kog tačno razloga ne možeš ući na server ne znam, jer si odlučio da nam ne dostaviš nikakve slike, demo-e, dokaze koji podkrepljuju to što pričaš, a pritom se nisi ni potrudio da se snađeš i dostaviš podatke koje sam ti tražio za unban, iako sam ti ostavio video uputstvo da ti olakšam. Mogu biti razne poruke koje dobiješ kada se probaš konektovati na server, ali ta da si banovan nije sigurno, jer dokaza za to nema, a moraju postojati. Ukoliko želiš da igraš na našem serveru i dalje, ja te molim da lepo dostaviš sve traženo i navedeš tačne i istinite podatke koje dobiješ u pokušaju konekcije na naš server, u suprotnom, tema je zatvorena. 1 Share this post Link to post Share on other sites