prof@ 0 Posted January 26 Vaš nick koji ste korisili kad ste banovani : prof@ Na kojem ste serveru Banovani : SkillNet | De_Dust2 Vaš SteamID : STEAM_0:0:34065712 Ime admina koji Vas je banovao : nemam Vreme bana : nemam Dokaz(slika/video) : nemam Vaše mišljenje o situaciji : igrao sam poslednji put normalno i izašao iz igrice. Sledeći put mi nije dao da se konektujem jer sam kao banovan. Nemam ss ko me je ni kad banovao. Share this post Link to post Share on other sites
Sad ce biti sexa 11 Posted January 26 Kako mislis da te odbanujemo ako nisi banovan? Nisi podneo ni jedan dokaz da si banovan...provereno i sa nase strane, bana nema. Neki drugi problem je u pitanju? Share this post Link to post Share on other sites
prof@ 0 Posted January 28 Pa ne znam onda. Evo SS šta mi piše kad hoću da se konektujem na server. SS bana jedino da niste banovali nekog i da ja upadam u taj region pa registruje moj IP i ne dozoljava mi da uđem na server. Share this post Link to post Share on other sites
Sad ce biti sexa 11 Posted January 28 Neki komsija ti krade internet izgleda. Probaj uci sada. Share this post Link to post Share on other sites